Blessurechauffeur

Blessurevervoer

Wanneer u een vervelende blessure heeft en u hierdoor niet de mogelijkheid heeft om naar uw werk te reizen, dan bieden wij de oplossing middels Cratos Blessure – Gipsvervoer. Uiteraard kan onze blessurechauffeur/gipschauffeur u ook naar uw afspraken door het land brengen. Cratos levert u al een ervaren blessurechauffeur/gipschauffeur (in uw eigen auto) tegen ons standaardtarief van € 22,00* per uur.

Een blessurechauffeur inschakelen, hoe werkt dat en wat kost een dag?

In de praktijk ziet een dag er als volgt uit: een chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw werk, aan het einde van de dag meldt de chauffeur zich weer en brengt u weer naar huis. Doordat de chauffeur gedurende uw werkdag niet paraat staat worden deze uren niet in rekening gebracht. Er zullen slechts 2 opdrachten van 3 uur (onze minimale opdrachtsduur) in rekening gebracht worden. Gemiddeld bedraagt het bedrag voor een blessurechauffeur dan ook slechts 6 uur van € 22,00 per uur = € 132,-.

De chauffeur zal naar en van uw huis gebruik maken van het openbaar vervoer. Omdat de blessurechauffeur/gipschauffeur in het bezit is van een OV-Jaarkaart zullen er geen reiskosten in rekening gebracht worden. Een Cratos blessurechauffeur/gipschauffeur is een behulpzame, representatieve persoonlijkheid en beschikt over goede beschavingsvormen en een geheimhoudingsplicht.

Vergoeding chauffeursdienst door verzekeringsmaatschappij

Omdat u weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces zijn er een aantal verzekeraars die de chauffeursdienst deels of in het geheel vergoeden, neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos blessurechauffeur/gipschauffeur kunt u deze per email reserveren, maar ook kunt u natuurlijk ook ons kantoor bellen om een blessurechauffeur/gipschauffeur per telefoon te reserveren! Ons kantoor is bereikbaar via 020-4897272 , onze medewerkers staan u graag te woord.

 

*Cratos Mobility hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren per maand.