BOB chauffeur

Cratos brengt u al thuis vanaf € 64,80,-

Heeft u een feest of receptie en wilt ook graag wat alcoholisch drinken? Huur een chauffeur in! U kunt onze BOB chauffeurs inzetten om u te vervoeren naar of van een feest of receptie. Cratos chauffeursdiensten verzorgt voor vele grote bedrijven de thuisbrengservice met BOB-chauffeurs na personeelsdiners of personeelsfeesten. U ontloopt hiermee het risico dat u (of uw personeel) aangehouden wordt tijdens een alcoholcontrole. Ze zorgen ervoor dat u veilig en snel thuiskomt!

Wat is een BOB chauffeur?

De BOB staat voor Bewust Onbeschonken Bestuurder. De BOB-chauffeur is ontstaan uit een campagne van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Politie, Alcoholbranche en Horeca Nederland, regionale en lokale overheden, NOC/NSF en Veilig Verkeer Nederland (VVN).

Een chauffeur inhuren, hoe werkt dat?

U reserveert voor het diner of receptie uw chauffeur(s) en u kunt in uw eigen auto naar het diner toe rijden. Vervolgens wordt u in uw eigen auto door de BOB chauffeur weer thuis afgezet. Indien u met meerdere gasten rijdt, kunt u de kosten delen waardoor het inzetten van de thuisbrengchauffeur veelal goedkoper is dan een taxi!

Hoe reserveer ik snel een chauffeur?

Boek nu een chauffeur online via de website of stuur een mail met uw aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Mocht het op korte termijn nodig zijn kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met 020-4897272.