Event Support

Cratos Event & Traffic Support biedt u alle mogelijke oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken.

Valet Parking

Cratos levert valet parkings voor evenementenbureaus, evenementen en restaurant. De grootte hiervan loopt van 5 tot 500 auto’s, deze valet parkings leveren wij door het hele land. Aangezien de hoeveelheid auto’s en de locatie altijd anders kan zijn is een valet parking maatwerk. Cratos is uitgegroeid tot één van de meeste servicegerichte en ervaren leveranciers van Nederland. Voor Cratos komt service & kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Parkeerbegeleiding

U heeft een (groot) evenement, waar veel auto’s op afkomen, om deze toestroom in goede banen te leiden schakelt u een Cratos parkeerbegeleiding in. Bij een grote toestroom van gasten is het zaak dat men snel en vooral efficiënt parkeert, Cratos heeft een poule van maar liefst 300 parkeerbegeleiders verdeeld over de grote steden van Nederland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en selecteren wij voor u altijd parkeerbegeleiders uit de buurt. Dit is voor u het meest voordelig. Onze parkeerbegeleiders dragen allen een opvallend hesje zodat ze voor uw publiek goed zichtbaar zijn. Een parkeerbegeleider is tevens uitgerust met een Maglite (zaklamp) zodat parkeerbegeleiding in de avonduren geen probleem is.

Shuttle-Service

Veelal wordt er tijdens evenementen gebruik gemaakt van een combinatie van onze diensten. Men kiest dan voor een Cratos valetparking een shuttleservice en een thuisbrengservice.
Op locatie worden de auto’s aangenomen van uw gasten en veilig geparkeerd. vervolgens worden uw gasten via onze shuttleservice naar de juiste bestemming gereden en na afloop van het evenement worden uw gasten naar huis gereden door onze thuisbrengservice. Zo bent u verzekerd van een perfect (logistiek) verloop van uw evenement en een veilig thuiskomen van uw gasten.

Thuisbrengservice

Na afloop van een diner of evenement rijden onze ervaren chauffeurs uw personeel of gasten veilig naar de eindadressen. Zo kunnen uw gasten of personeel genieten van een goed glas wijn tijdens het diner en bent u als werkgever of gastheer verzekerd van een goede en veilige afloop van uw (bedrijfs)evenement. Wij leveren regelmatig thuisbrengservices met 100 man personeel.

Indien u meer informatie wenst over onze diensten kunt u contact opnemen met 020-489 72 72 onze kantoormedewerkers staan u graag te woord.