MVO

MVO

Missie en visie maatschappelijk verantwoord ondernemen
De Cratos Group steunt MasterPeace. MasterPeace is een positieve, internationale vredesbeweging die met muziek, kunst en evenementen miljoenen mensen en bedrijven actief betrekt bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen van vrede. MasterPeace is één van de snelst groeiende social causes ter wereld en organiseert lokale en internationale vredescampagnes en -evenementen om zo veel mogelijk mensen en bedrijven te inspireren zich aan te sluiten en mee te bouwen.

“I believe in MasterPeace. World leaders cannot push back armed conflict alone. We need the whole world to make this happen.” – Desmond Tutu

De Cratos Group gelooft hier ook in en heeft daarom gekozen om MasterPeace te steunen; met grote regelmaat stelt Cratos personeel beschikbaar om MasterPeace te ondersteunen tijdens haar evenementen.

MasterPeace is 3 jaar geleden gestart vanuit de overtuiging dat iedereen met zijn eigen talent en energie een bijdrage kan leveren aan vrede. Op dit moment zijn er al meer dan 50 MasterPeace Clubs in ruim 40 landen en werken er wereldwijd duizenden mensen aan vrede. Recent (december 2013) ontvingen de founders van MasterPeace, Ilco van der Linde en Mohamed Helmy, hiervoor een award uit de handen van Ban Ki-moon, namens de Verenigde Naties.

Wilt u MasterPeace ook steunen? Dit kan in samenwerking met Cratos. Wij verzorgen het vervoer van MasterPeace in Concert op 21 september 2014. U kunt MasterPeace steunen doormiddel van sponsoring. Afhankelijk van het bedrag dat u of uw bedrijf doneert krijgt u tickets voor MasterPeace in Concert en daarnaast verschijnt uw bedrijfsnaam op de bussen die de artiesten en gasten vervoeren naar het concert. Is uw interesse gewekt? Neem dan direct contact op met Cratos!

Tijdens MasterPeace in Concert treden in 40 landen topartiesten op uit alle conflictgebieden. In Nederland zal MasterPeace in Concert plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam, o.l.v. het Metropole Orkest. Diverse artiesten waaronder; Van Velzen, Oleta Adams, Emanuel Jal en Baaba Maal verzorgen hartverwarmende live acts. Zorg dat u dit unieke concert niet mist!
MasterPeace in Concert is een uitgelezen kans om uw personeel of relaties een onvergetelijke avond te bezorgen! Kaartjes voor MasterPeace in Concert kunt u direct hier alvast online kopen via TicketMaster. Tot ziens op 21 september 2014!

Laat u inspireren door de mini documentaire Music above Fighting en de Tedx speech van Ilco van der Linde, founder van MasterPeace.