Nieuws

Vacature commercieel medewerker binnendienst bij Cratos

Wegens aanhoudende groei heeft Cratos plek voor een nieuw teamlid.
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde medewerker om onze telefonische verkoop te ondersteunen.
Het betreft een functie van 20-25 uren per week.

Bekijk de vacature hier!

Nieuwe website Cratos Mobility online

Amsterdam 04 juni 2012

Op 04 juli 2012 de nieuwe website van Cratos Mobility online gegaan.
Hiervoor waren al onze diensten te vinden op 1 domein, cratos.nl echter is vanwege de groei van ons bedrijf en om het overzicht te kunnen behouden op onze website ervoor gekozen de diensten van Cratos Receptiediensten op een nieuw eigen domein te vermelden. Kijk hiervoor op www.cratosreceptiediensten.nl

Hierdoor kunnen wij op de nieuwe website van Cratos Mobility meer informatie kwijt over, chauffeursdiensten, studentchauffeurs en verkeersregelaars.

Cratos Mobility is zeer tevreden met haar nieuwe website, waarop wij onze filosofie, diensten en werkwijze nog beter kunnen verwoorden!

Studentchauffeurs gezocht!!

Cratos is met spoed op zoek naar studentchauffeurs door heel Nederland. Wil je snel geld verdienen tijdens je studie en doorbetaald krijgen terwijl je studeert? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor je, schrijf je hier direct in!

het profiel van de studentchauffeur:

  • je studeert aan een HBO of WO opleiding
  • je hebt minimaal 1 jaar je rijbewijs
  • je bent minimaal 1 doordeweekse dag beschikbaar
  • je beschikt over goede beschavingsvormen
  • je bent representatief en punctueel

Cratos chauffeurs getraind door Verkeersveiligheidsgroep

Amsterdam 01-04-2012

Cratos is trots om te mogen vermelden dat wij een samenwerking aangegaan zijn met de Verkeersveiligheidsgroep Nederland.

Dit betekent dat al onze chauffeurs naast de gebruikelijke interne rij-opleiding nu ook een rijtraining hebben genoten met een professionele instructeur van de Verkeersveiligheidsgroep. Dit is een exclusieve samenwerking in Nederland. In ons nieuwe kantoor hebben wij een trainingsruimte waar de dag start met een theorie-instructie en extra uitleg over het handelen van een chauffeur en bijvoorbeeld posities op de weg.
Tijdens de rijtrainingen leren onze chauffeurs extra rij en kijktechnieken.

Uiteindelijk heeft dit als doel om de kwaliteit van onze chauffeursdiensten naar een nog hoger niveau te tillen.

Cratos, specialist in chauffeursdiensten, verhuist naar nieuw kantoor aan de Joop Geesinkweg

Cratos Mobility is in minder dan zeven jaar uitgegroeid tot een specialist in het leveren van chauffeursdiensten en verkeersregelaars. Met personeel in elke grote stad van Nederland hebben wij een landelijke dekking. Het kantoor in de binnenstad van Amsterdam is daarom ook te klein geworden. Bij onze groei van de afgelopen jaren past een mooi nieuw modern kantoor aan de Joop Geesinkweg te Amsterdam.
Doordat onze opdrachtgevers gevestigd zijn in het hele land waren onze medewerkers altijd veel tijd kwijt met het reizen van en naar kantoor. Het  nieuwe kantoorpand van de Cratos Group is gelegen aan de Joop Geesinkweg naast de A-10. Hierdoor zijn wij nu veel beter bereikbaar voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Het nieuwe moderne kantoor van de Cratos Group heeft prachtige trainingsfaciliteiten. Hiermee kunnen wij onze chauffeurs binnenshuis op laten leiden door onze samenwerkingspartner Verkeersveiligheidsgroep Nederland leiden zodat wij de kwaliteit van ons product uw chauffeur naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Vanuit het nieuwe kantoor zullen wij de stevige groei van de afgelopen jaren proberen vast te houden en onze tevreden opdrachtgevers met net zo veel enthousiasme en inspanningen blijven bedienen.