Opdrachtgevers

Samenwerken met Cratos

Cratos werkt met haar opdrachtgevers– van multinationals tot MKB bedrijven op enthousiaste en een gedreven manier samen. Ons uitgangspunt is het leveren van een zeer hoge kwaliteit en een perfecte service, hiermee bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.
Indien uw organisatie geïnteresseerd is in een samenwerking met Cratos, lezen onze medewerkers zich in de doelstellingen en cultuur van uw organisatie in. Hierdoor en door een kennismakingsgesprek weten wij waar u waarde aan hecht in een samenwerking.

Betrouwbare partner bij voorbereiding van projecten

Cratos Mobility is gespecialiseerd in het leveren van tal van mobiliteitsdiensten. Door onze jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende evenementen en projecten staan wij inmiddels bekend als een betrouwbare partner als het gaat om de voorbereiding van evenementen. Wij denken graag met de opdrachtgever mee in de aanloop naar een groot project.

Open en transparante relatie

Doordat wij geloven dat een langdurige samenwerking alleen voort kan komen uit een open en transparante relatie met onze opdrachtgevers proberen wij altijd helder en duidelijk te communiceren. Cratos is altijd zeer goed bereikbaar in het geval u vragen of problemen heeft en wij lossen dit dan vrijwel direct op. Daarnaast hanteren wij een goed tarief voor onze dienstverlening.