Parkeerbegeleiders

Hoe gaan de parkeerbegeleiders van Cratos te werk?

U heeft een (groot) evenement, waar veel auto’s op afkomen, om deze toestroom in goede banen te leiden schakelt u een Cratos parkeerbegeleiding in. Cratos heeft een poule van maar liefst 300 parkeerbegeleiders verdeeld over de grote steden van Nederland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en selecteren wij voor u altijd parkeerbegeleiders uit de buurt. Dit is voor u het meest voordelig. U reserveert al een parkeerbegeleider vanaf € 17,50 per uur *

Indien u op zoek bent naar professionele verkeersregelaars klik dan hier

Cratos heeft veel ervaring met het in goede banen leiden van zo’n grote toestroom van gasten.
Bij een grote toestroom van gasten is het zaak dat men snel en vooral efficiënt parkeert, hiervoor zijn parkeerbegeleiders nodig.
Onze parkeerbegeleiders dragen allen een opvallend hesje zodat ze voor uw publiek goed zichtbaar zijn. Een parkeerbegeleider is tevens uitgerust met een Maglite (zaklamp) zodat parkeerbegeleiding in de avonduren geen probleem is. Cratos levert u tevens afzetlint en pionnen om de parkeerbegeleiding in goede banen te leiden.

De begeleiders wijzen uw gasten aan waar hun auto’s geparkeerd kunnen worden en wijzen uw gasten de entree. De parkeerbegeleiders van Cratos zijn intern opgeleid, zijn representatief en heten uw gasten van harte welkom! Na afloop van het evenement worden uw gasten begeleid naar hun auto’s en wensen onze begeleiders uw gasten een wel thuis. De begeleiders zijn niet gecertificeerd daarom kunt u ze inhuren tegen een zeer scherp tarief. Indien u gecertificeerd personeel in wilt huren kunt u tevens bij ons terecht. U kunt dan onze verkeersregelaars inhuren. Meer informatie over onze verkeersregelaars kunt u hiernaast vinden.

Kleding, materialen en overige uitrusting

De begeleiders gaan gekleed in zeer opvallende kleding en dragen een lichtkegel bij zich zodat ze ook ‘s avonds goed zichtbaar zijn.
Cratos Mobility kan pionnen, afzetlint en eventueel extra materiaal verzorgen
*Cratos Mobility hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren.