Thuisbrengservice

Cratos brengt u al thuis vanaf € 60,75,- (o.b.v. dagtarief tot oo.oo uur) per auto

Vele (beursgenoteerde) ondernemingen, evenementenbureaus en privé personen maken gebruik van onze vakkundige thuisbrengservices. Na afloop van een diner of evenement rijden onze ervaren chauffeurs uw personeel of gasten veilig naar de eindadressen. Zo kunnen uw gasten of personeel genieten van een goed glas wijn tijdens het diner en bent u als werkgever of gastheer verzekerd van een goede en veilige afloop van uw (bedrijfs)evenement.

Veelal worden de gasten in hun eigen auto’s naar huis gereden echter maken veel van onze klanten gebruik van de mogelijkheid om tegen zeer gunstige tarieven voertuigen te huren. Zo kunt u eenvoudig grotere groepen gasten laten thuisbrengen.

Samenwerken met Cratos, referenties telefonisch opvraagbaar

Indien u geïnteresseerd bent om een Cratos thuisbrengservice in te schakelen adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Door onze ervaring met grote thuisbrengservices (soms tot wel 100 chauffeurs) kunnen wij u adviseren over de voorbereiding en aan de hand van de eindadressen een offerte op maat uitbrengen. Bij grotere thuisbrengservices leveren wij altijd een coördinator die uw gast aan onze chauffeur koppelt. Cratos heeft door de jaren heen mooie opdrachtgevers mogen bedienen. Onze referenties zijn telefonisch opvraagbaar.