Valet parking

Indien u kiest voor een Cratos valet parking bent u verzekerd van een perfecte logistiek rondom uw evenement.

Servicegericht en zeer ervaren

Op het gebied van Valet parking is Cratos uitgegroeid tot één van de meest servicegerichte en ervaren leveranciers van Nederland. Voor Cratos komt service & kwaliteit altijd op de eerste plaats. Door onze langdurige relaties met parkeergarages door heel Nederland kunnen wij u in de meeste gevallen zelfs een korting op de parkeerkaarten aanbieden.

Bij een valet parking ontvangen onze representatieve chauffeurs uw gasten, nemen de auto’s aan en parkeren deze vervolgens. Na afloop zorgt de chauffeur dat de auto op tijd weer klaar staat en wenst uw gasten een wel thuis. Steeds meer restaurants benaderen Cratos voor een valet parking op regelmatige basis. Inmiddels maken diverse restaurants in Nederland gebruik van onze valet parkings op maat.

Ervaren samenwerkingspartner bij voorbereiding van evenementen

Cratos heeft veel ervaring met het leveren van Valet parkings tijdens grote evenementen, tevens werken wij samen met een aantal musea in Nederland. Deze schakelen onze valet parking in tijdens hun belangrijkste evenementen.
Veelal gebruiken onze klanten een combinatie van onze diensten. Tijdens het evenement wordt er gebruik gemaakt van onze parkeerbegeleiding en na afloop van het evenement worden de gasten veilig naar huis gereden door onze thuisbrengservice. Hier voor verwijs ik u graag naar onze andere pagina.

Representatieve en ervaren chauffeurs

De Valet parking chauffeurs van Cratos zijn nette en representatieve chauffeurs met kennis van doen. Onze valet parking chauffeurs worden aan een uitgebreide training onderworpen. Tijdens deze training worden zij opgeleid tot verantwoordelijke valet parking chauffeurs. Ook zijn onze valet parking chauffeurs altijd goed ingelicht over de aard van het evenement en het verloop van de avond.

Reservering of informatie via 020-4897272

Cratos levert valet parkings voor evenementenbureaus, grote feesten en organisaties. De grootte hiervan loopt van 5 tot 500 auto’s, deze valet parkings leveren wij door het hele land. Aangezien de hoeveelheid auto’s en de locatie altijd anders is, is een valet parking maatwerk. Daarom stellen wij het zeer op prijs om contact op te nemen met een van onze medewerkers, zij kunnen u goed adviseren over de logistieke begeleiding rondom uw evenement. Hierdoor kunnen wij u een service garanderen die precies aan uw wensen voldoet.

Wij zijn 7 dagen per week zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar en geven u graag informatie over onze services.
U kunt ook altijd een offerte aanvraag via de website versturen.