Autotransport

Autotransport – Hikers

Cratos Fleetservices is het transportonderdeel van Cratos Mobility B.V. en gespecialiseerd in het rijdend transporteren van (lease)personenauto’s en bedrijfswagens.

Door ons zeer efficiënte planningssysteem kunnen wij aanvragen binnen één dag uitvoeren op het door u aangegeven tijdstip. Een opdracht vandaag voor 16.00 uur aangevraagd wordt morgen gegarandeerd geleverd. Door onze landelijke dekking is Cratos in staat auto’s door het hele land op te halen en af te leveren. Veelal kunnen onze hikers  meerdere (lease) auto’s per dag te bezorgen. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden. Cratos Fleet Services werkt voor autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen, schadeherstelbedrijven en autodealers.

Personeel + Rijtrainingen Verkeersveiligheidsgroep

Cratos levert twee soorten hikers, studenten en 65+ chauffeurs, een opdrachtgever spreekt een voorkeur uit voor een van deze soorten of kiest voor een combinatie. Al onze medewerkers zijn geselecteerd  op verschillende sociale en communicatieve vaardigheden d.m.v. toetsing in een sollicitatiegesprek en een strenge voorselectie. Al onze medewerkers volgen een rijvaardigheidstoets alvorens ze mogen beginnen met werkzaamheden bij Cratos Fleet Services. Daarnaast moeten zij allen verplicht deelnemen aan een rijvaardigheidstraining van de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Alle medewerkers verrichten hun werkzaamheden standaard in pak met een stropdas en zijn voorzien van een zwarte lederen
map om eventuele papieren in te kunnen bewaren die afgetekend moeten worden door alle betrokkenen.  Onze studenten beschikken over een OV kaart. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om gratis met het openbaar vervoer te reizen, in de uren dat de OV kaart niet geldig is, kan er gereisd worden met korting.

Omdat Cratos het belang kent van de presentatie van uw bedrijf naar uw klanten en partners, hechten wij zeer veel waarde aan de uitstraling en kwaliteit van ons personeel. Een Cratos medewerker beschikt daarom over een representatief uiterlijk (geen zichtbare tatoeages, piercings of oorbellen), goede beschavingsnormen en een geheimhoudingsplicht.

Tarieven

Aan de hand van ons efficiënte planningssysteem combineren onze planningsmedewerkers opdrachten van meerdere opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij onze opdrachten tegen een aantrekkelijk tarief leveren.

Als opdrachtgever geven wij u de keuze uit twee mogelijkheden:

  • opdrachten uitgevoerd volgens een uurtarief op basis van nacalculatie
  • opdrachten uitgevoerd tegen een vast tarief

Indien Cratos Fleetservice een langdurige samenwerking met uw organisatie aangaat kunnen wij u al een autotransport leveren vanaf € 48,00 exclusief 21% BTW. Dit geldt voor alle soorten voertuigen waar met een B rijbewijs mee gereden mag worden.

Kennismakingsaanbieding

Indien uw organisatie nog nooit van onze diensten gebruik heeft gemaakt kunt u gebruik maken van onze kennismakingsaanbieding. Dit houdt in het eerste transport voor slechts € 48,00  exclusief 21% BTW vanuit elke locatie in Nederland naar elke gewenste locatie in Nederland!

Ritten doorgeven

Als uw organsatie samenwerkt met Cratos kunnen wij u toegang geven tot ons planningssysteem. U kunt nu eenvoudig opdrachten bij ons plaatsen. Als u een voorkeur heeft om deze opdrachten telefonisch door te geven is dat uiteraard geen probleem.

Aanvullende verzekering

U kunt bij Cratos Fleet Services een aanvullende verzekering aflsuiten voor slechts € 0,50 p/u extra in het geval u ervoor kiest op urenbasis samen te werken. Bij een vaste prijs ligt dit tarief tussen de € 1,50 – € 2,00  per opdracht. Hierbij dekken wij een bedrag tot maximaal € 25.000 per schadegeval.

Indien u gebruik wenst te maken van onze Fleet Services of meer informatie wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Cratos Fleet Services is bereikbaar via 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.