Studentchauffeur van Cratos

Op zoek naar een getrainde studentchauffeur?
Maak nu kennis voor het introductietarief van slechts €16,50 per uur.

Introductietarief

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Altijd een chauffeur

Waarom een studentchauffeur van Cratos Mobility?

Cratos beschikt over een poule van meer dan 700 studentchauffeurs, verdeeld over heel Nederland en België. Met deze landelijke dekking lukt het altijd een geschikte chauffeur te selecteren uit uw eigen regio. Een combinatie van ons lage uurtarief met deze landelijke dekking zorgt ervoor dat wij u zeer voordelig een studentchauffeur kunnen aanbieden. Met een studentchauffeur kunt u daarnaast in alle rust doorwerken terwijl u, in uw eigen auto, naar uw afspraak gereden wordt.

Hoogwaardige service

Een student chauffeur van Cratos staat voor een veilige en hoogwaardige service. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen heeft elke chauffeur een strenge selectie doorstaan waarbij sociale intelligentie en mondelinge vaardigheid op de proef zijn gesteld. De studentchauffeur is vervolgens getest op rijvaardigheid door middel van rijproeven met een rij-instructeur en wordt uitvoerig geïnstrueerd hoe zich als een goed chauffeur te gedragen. 
Alle studentenchauffeurs hebben kennis van het wegennet en studeren uitsluitend aan hogescholen en universiteiten.

Studentchauffeur voor een kennismakingstarief!

Voor het eerst gebruik maken van onze chauffeursdiensten? U kunt voor €16,50 per uur kennis maken met onze studentchauffeursdienst, m.u.v. bob-ritten. Uitgebreide informatie over onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina.

studentchauffeur

Wij helpen u direct bij elke aanvraag

Wanneer u een student chauffeur in uw auto nodig heeft, kunt u deze aanvraag op elk gewenst moment bij ons doen. Cratos Mobility is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw vragen en reserveringen. Onze medewerker zal u altijd een chauffeur garanderen indien u deze 24 uur voor aanvang van de rit aanvraagt. Ook last minute aanvragen worden eigenlijk altijd ingepland met een geschikte studenten chauffeur.

De studentchauffeur is zowel zakelijk als prive inzetbaar voor enkele – en retourritten als prive chauffeurblessurechauffeurBOB chauffeur of voor een autotransport. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht indien u een gediplomeerd directiechauffeur nodig heeft, of een luxe auto met chauffeur.

Geïnteresseerd in een chauffeursdienst van Cratos? Reserveer dan nu direct

Wat heeft een student chauffeur te bieden?

  • Indien u zich laat rijden door een studentchauffeur kunt u zelf ongestoord doorwerken. Reistijd wordt werktijd.
  • De chauffeur zet u voor de deur af en haalt u op de afsproken tijd weer op. U verliest geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek en kunt direct door naar een volgende afspraak.
  • De chauffeur kan in de stand-by tijd uw auto wassen, een booschap doen of u ergens anders mee helpen waar u zelf niet aan toekomt.
  • U heeft geen last of irritaties van files. Onze studentchauffeurs kennen de snelste routes en u komt ontspannen op uw bestemming aan.
  • Ten slotte zijn al onze student chauffeurs in het bezit van een studenten OV-jaarkaart en kan zodoende gratis reizen binnen Nederland. Het enige wat u – naast het tarief – betaalt is dus de reistijd van de studentchauffeur.
Cratos chauffeursdiensten - extra service

Reserveer uw student chauffeur

Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos studenten chauffeur kunt u deze eenvoudig en snel via bovenstaand formulier reserveren, evenals het aanvragen van een offerte. Wanneer u graag meer informatie wilt over de inzet van onze chauffeurs kunt ook altijd even mailen of bellen met een van onze medewerkers. 

Wilt u meer informatie over onze diensten of een reservering maken? Onze medewerkers staan u graag te woord via 020-4897272.

Wij rijden o.a. voor:

Kempen & Co
KPMG
TNT express
Van Dijk Educatie
Suit supply