Tarieven & verzekering

Reserveer nu al een chauffeur voor
slechts €19,50 per uur, inclusief aanvullende verzekering.

Introductietarief

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

S

Landelijke dekking

Tarieven & overige kosten

Wanneer u doordeweeks wordt gereden door een van onze studentchauffeurs zal er slechts een enkele keer reiskosten in rekening worden gebracht. Dit komt eigenlijk alleen voor bij ritten die starten of eindigen op momenten dat het openbaar vervoer niet meer rijdt. Indien de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om op locatie te komen, wordt er een vergoeding van €0,42 per kilometer doorberekend. 

Voor elke rit met een chauffeur van Cratos wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor directiechauffeurs geldt er geen toeslag maar wordt er minimaal 4 uur doorberekend. Bij ritten van 10 uur of langer heeft de chauffeur recht op een dinervergoeding ter waarde van €15,-.

Met elke chauffeursdienst waar gebruik wordt gemaakt van uw eigen auto bent u altijd gratis aanvullend verzekerd.

 

Aanvullende verzekering

Verzekerd tot €12.500,-

Met de aanvullende verzekering van Cratos bent u verzekerd tegen cascoschades tot maximaal €12.500,-

No-claim

Of een eventuele terugval of het verlies in uw no-claim korting wordt vergoed tot maximaal drie verzekeringsjaren na de schadedatum.

BeNeLux en DE

Onze aanvullende verzekering geldt voor de BeNeLux en Duitsland. U kunt dus zorgeloos de weg op met onze privechauffeurs.

Voorwaarden

Als opdrachtgever van een rit bij Cratos Mobility bent u ten alle tijden verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA-verzekering, conform WAM gestelde eisen. Dit is van toepassing op alle ritten die door Cratos Mobility worden uitgevoerd.

Uitgesloten van verzekering zijn diefstal van het voertuig of schades die opgelopen zijn tijdens het geparkeerd staan.