Blessurechauffeur

Blijf mobiel tijdens uw blessure, maak nu kennis
voor het introductietarief van slechts €19,50 per uur.

Introductietarief

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Deels / geheel vergoed

Een blessurechauffeur inschakelen, hoe werkt dat?

Wanneer u een vervelende blessure heeft en u hierdoor niet de mogelijkheid heeft om zelf naar uw werk of eventuele andere belangrijke afspraak te rijden, bieden wij de oplossing middels Cratos Blessure vervoer.
In de praktijk ziet een dag er als volgt uit; Een chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw werk, aan het einde van de dag meldt de chauffeur zich weer en brengt u terug naar huis. Daarbij kunt u kiezen of u gereden wordt door een studentchauffeur in uw eigen auto, of in één van onze auto’s met een gediplomeerd directiechauffeur.

Voordelig blessure vervoer

Wanneer het een standaard woon-werk rit betreft, zal de chauffeur gedurende uw werkdag niet paraat staan op locatie. Hierdoor worden deze uren niet in rekening gebracht en betaalt u slechts voor 2 enkele ritten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de chauffeur de gehele dag rijdt en/of stand-by staat. In dat geval worden alle uren wel in rekening gebracht. 

Een studentchauffeur zal naar – en vanaf uw huis gebruik maken van het openbaar vervoer. Omdat deze chauffeurs in het bezit zijn van een OV-Jaarkaart worden er geen reiskosten in rekening gebracht maar slechts de uren dat hij of zij werkt.
Een chauffeur van Cratos is een behulpzame, representatieve persoonlijkheid en beschikt over goede beschavingsvormen en een geheimhoudingsplicht. 

 

blessurechauffeur

Vergoeding chauffeursdienst door verzekeringsmaatschappij

Omdat u weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces zijn er een aantal verzekeraars die deze chauffeursdienst deels of in het geheel vergoeden. Wanneer u de gehele dag thuis zit, kost u uw werkgever bijna altijd meer geld dan de inzet van een chauffeur.
Neem voor meer informatie contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos blessurechauffeur kunt u deze per email reserveren, maar ook kunt u ons kantoor bellen om een chauffeur per telefoon te reserveren. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 020-4897272, onze medewerkers staan u graag te woord.

Een prijsindicatie op maat? Vraag hier uw offerte aan