Solliciteren

Solliciteren bij Cratos

Wil jij één van onze nieuwe chauffeurs worden? Als studentchauffeur rijdt jij onze klanten (zakelijk of particulier) naar hun gewenste bestemming(en). Je bereidt de ritten goed voor en met je comfortabele rijstijl zorg je ervoor dat de klant een aangename rit heeft. Deze bijbaan zorgt voor veel afwisseling. Bijna geen rit zal hetzelfde zijn en je komt in contact met vele mensen uit het bedrijfsleven. Het kan je uiteindelijk zelfs een stage plek of een baan opleveren. Daarnaast is het een ultieme kans om veel rijervaring op te doen. Vul onderstaande vragen in! 

formulier_solliciteren_studentchauffeur

Solliciteer als studentchauffeur

Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Deze functie is uitsluitend voor studenten die een HBO of Universitaire opleiding volgen.
Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Voor de functie privéchauffeur moet je in het bezit zijn van een OV-chipkaart (studentenreisproduct) waarmee je gratis kunt reizen op doordeweekse dagen.
Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Je moet structureel tussen de maandag en de vrijdag één dag beschikbaar zijn om te werken.
Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Je moet minimaal één jaar in het bezit zijn van je B-rijbewijs.
Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Je moet minimaal zes aaneengesloten maanden inzetbaar zijn om te werken.
Helaas kun je niet bij Cratos solliciteren. Je hebt namelijk en pak nodig als studentchauffeur.