Thuisbrengservice

Laat uw gasten veilig en voordelig naar huis brengen door
de BOB chauffeurs van Cratos Mobility.

Leveringsgarantie
24/7 Inzetbaar
Aanvullend verzekerd
Door heel Nederland

Biedt uw gasten iets extra’s met een thuisbrengservice

Organiseert u een groot feest of event en wilt u uw gasten en/of personeel graag iets extra’s aanbieden? Reserveer dan voordelig de thuisbrengservice van Cratos Mobility in! Na afloop van een diner of evenement rijden onze ervaren studentchauffeurs uw personeel of gasten veilig naar de eindadressen. Vele grote – en kleine ondernemingen, evenementenbureaus en particulieren maken gebruik van onze vakkundige thuisbrengservices voor grotere groepen. Zo kunnen uw gasten of personeel genieten van een goed glas wijn tijdens het diner en bent u als werkgever of gastheer verzekerd van een goede en veilige afloop van uw (bedrijfs)evenement.

Hoe gaat deze BOB service in zijn werk?

Uw gasten kunnen met eigen auto naar de feestlocatie rijden en hoeven geen gebruik te maken van het OV. Cratos zorgt er voor dat alle chauffeurs op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. Elke BOB chauffeur rijdt een van uw gasten veilig in hun eigen auto terug naar huis. Indien er meerdere personen in een auto zitten, kan de chauffeur onderweg op de route stoppen.

Veelal worden de gasten in hun eigen auto’s naar huis gereden, echter maken onze klanten ook gebruik van de mogelijkheid om tegen zeer gunstige tarieven, voertuigen (busjes) in te huren. Dit kan zowel via ons als een externe partij. Zo kunt u eenvoudig grotere groepen laten thuisbrengen

 

Samenwerking met Cratos Mobility

 

Indien u geïnteresseerd bent om een thuisbrengservice van Cratos Mobility in te schakelen, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Door onze ervaring met grote thuisbrengservices, kunnen wij u adviseren over de voorbereiding en aan de hand van de eindadressen een vrijblijvende offerte op maat uitbrengen.
Bij grotere thuisbrengservices leveren wij altijd een coördinator die uw gasten aan onze chauffeur koppelt.

Cratos heeft door de jaren heen mooie opdrachtgevers mogen bedienen. Onze referenties zijn telefonisch opvraagbaar.

Een prijsindicatie op maat? Vraag hier uw offerte aan