Autotransport

Reserveer uw autotransport door heel Nederland.
Maak nu kennis voor het introductietarief van slechts €19,50 per uur.

Introductietarief

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Landelijke dekking

Voordelig autotransport door heel Nederland

Cratos Fleetservices is het transportonderdeel van Cratos Mobility B.V. en gespecialiseerd in het rijdend transporteren van (lease) personenauto’s en bedrijfswagens. Door ons zeer efficiënte planningssysteem kunnen wij aanvragen binnen één dag uitvoeren op het door u aangegeven tijdstip. Een opdracht vandaag voor 16.00 uur aangevraagd wordt morgen gegarandeerd geleverd. Door onze landelijke dekking is Cratos in staat auto’s door het hele land op te halen en af te leveren. Veelal kunnen onze hikers meerdere (lease) auto’s per dag te bezorgen. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden. Cratos Fleet Services werkt voor autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen, schadeherstelbedrijven en autodealers.

Introductietarief voor nieuwe klanten

Indien u of uw organisatie nooit eerder van ons autotransport gebruik heeft gemaakt, heeft u recht op ons introductietarief. Dit houdt in dat het eerste autotransport voor slechts €19,50 per uur, inclusief aanvullende verzekering wordt berekend. Aangezien wij werken met getrainde studenten die doordeweeks veelal over een OV studentenkaart beschikken, zal er geen reiskosten in rekening worden gebracht.
Mocht u in de toekomst vaker met ons samen willen werken, dan kunnen wij u toegang geven tot ons online planningssysteem. Hier kunt u eenvoudig en direct uw opdrachten bij ons plaatsen. Opdrachten telefonisch doorgeven geven is uiteraard ook geen probleem.

 

autotransport

Betrouwbaar personeel

Al onze medewerkers zijn geselecteerd  op verschillende sociale en communicatieve vaardigheden d.m.v. toetsing in een sollicitatiegesprek en een strenge voorselectie. Alle medewerkers volgen een rijvaardigheidstoets alvorens ze mogen beginnen met een autotransport voor Cratos Fleet Services. 
Omdat Cratos het belang kent van de presentatie van uw bedrijf naar uw klanten en partners, hechten wij zeer veel waarde aan de uitstraling en kwaliteit van ons personeel. Alle medewerkers verrichten hun werkzaamheden standaard in pak met een stropdas en zijn voorzien van een zwarte lederen map om eventuele papieren in te kunnen bewaren die afgetekend moeten worden door alle betrokkenen om het autotransport af te ronden. 

Geen reiskosten

Onze studenten beschikken over een OV kaart. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om gratis met het openbaar vervoer te reizen, in de uren dat de OV kaart niet geldig is, kan er gereisd worden met korting.

Een prijsindicatie op maat? Vraag hier uw offerte aan

Reserveren of meer informatie?

Indien u gebruik wenst te maken van een autotransport via Cratos Fleet Services of meer informatie wenst te ontvangen over de manier van werken, neem dan telefonisch contact op met ons kantoor. Cratos Fleet Services is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw vragen.
Onze medewerkers staan u graag te woord via 020-4897272