Prive chauffeur gezocht?

Zet voordelig een prive chauffeur in.
Maak nu kennis met het introductietarief van slechts €19,50 per uur!

Introductietarief

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Altijd een chauffeur

Waarom een prive chauffeur van Cratos Mobility?

Op zoek naar een professionele chauffeur? Cratos Mobility biedt u een ruime keuze tussen hoogwaardige chauffeurs van verschillende niveaus. Onze diensten staan voor een vakkundige service en om dit constant te kunnen waarborgen, heeft al het personeel een uitgebreide selectie doorstaan op omgangsvormen en rijvaardigheid.

Cratos beschikt over een poule van meer dan 750 actieve chauffeurs, verdeeld over de grote – en kleine steden in Nederland en België. Gezien de landelijke dekking hebben wij altijd de mogelijkheid om snel te schakelen en een chauffeur te selecteren bij u uit de regio. Hierdoor blijven de kosten laag en worden problemen als vertragingen in het openbaar vervoer zoveel mogelijk vermeden.

Student als privechauffeur voor een kennismakingstarief!

Voor het eerst gebruik maken van onze chauffeursdiensten? U kunt voor €19,50 per uur kennis maken met onze studentchauffeursdienst, m.u.v. bob-ritten. Een studentchauffeur is ideaal inzetbaar als uw eigen privé chauffeur. Uitgebreide informatie over onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Prive chauffeur

Leveringsgarantie tot 24 uur voor aanvang van de rit.

Een aanvullende verzekering tijdens elke rit met één van onze chauffeurs.

Kosteloos annuleren tot 3 uur voor vertrek.

Uw eigen account in onze online portal.

Een zeer aantrekkelijk introductietarief voor elke eerste rit met een studentchauffeur.

Wij helpen u direct bij elke aanvraag

Heeft u een chauffeur nodig? Geen probleem, wij garanderen altijd een geschikte chauffeur tot 24 uur voor aanvang van de rit. Ook voor aanvragen op het laatste moment hebben wij eigenlijk altijd wel iemand voor u klaar staan.

Reserveren of een prijsindicatie opvragen is niet vaak zo makkelijk geweest. U kunt dit nu eenvoudig en snel doen via ons online reserveringsformulier, evenals het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Heeft u verder nog vragen en wilt graag meer informatie over de inzet van onze diensten? Bel of mail gerust even met ons kantoor.
Cratos Mobility is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en onze medewerkers staan u graag te woord.

Geïnteresseerd in een chauffeursdienst van Cratos? Reserveer dan nu direct

Wat zijn de voordelen van een eigen prive chauffeur?

 • Een rit met onze chauffeur zorgt ervoor dat u achterin kunt doorwerken of bijkomen. Zo wordt uw tijd efficient benut.
 • De chauffeur zet u voor de deur af en haalt u op de afsproken tijd weer op. U verliest geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek en kunt direct door naar de volgende afspraak.
 • Personeel van Cratos is naast het zijn van een chauffeur, ook een welkome helpende hand. U kunt de chauffeur inzetten voor handelingen waar u zelf niet aan toekomt.
 • Wanneer u een borrel gaat drinken, rijdt een van onze studentchauffeurs u veilig naar huis in uw eigen auto.
 • Als u kiest voor een van onze medewerkers met auto, wordt u altijd gereden door een gediplomeerd directiechauffeur in een luxe auto naar keuze.
 • Een studentchauffeur beschikt over een studenten OV-jaarkaart en kan doordeweeks gratis reizen. U betaalt slechts het uurtarief, er zijn geen bijkomende kosten.
Privechauffeur

Uit welke diensten kunt u kiezen?

Onze chauffeurs zijn inzetbaar op verschillende niveaus voor zowel enkele – als retourritten. Een prive chauffeur hoeft niet altijd zakelijk ingezet te worden maar kan juist ook voor particulieren een uitkomst zijn.
Bij Cratos heeft u de keuze uit een getrainde studentchauffeur, gediplomeerde directiechauffeur of luxe auto met chauffeur. Ze worden veelal ingezet voor onderstaande ritten.

 • Autotransport; Onze ervaren studenten chauffeur rijdt uw auto snel en veilig van A naar B.
 • BOB-chauffeur; Laat u veilig naar huis brengen door een getrainde medewerker die in uw auto rijdt.
 • Blessurechauffeur; Toch mobiel blijven wanneer u zelf niet in staat bent om auto te rijden.
 • Luchthavenchauffeur; Laat u snel en voordelig naar het vliegveld brengen en bespaar enorm veel parkeerkosten.
 • Vakantie service; Uw auto mee op vakantie, maar vindt u de afstand te groot? We brengen de auto graag naar uw bestemming.

Wij rijden o.a. voor:

Kempen & Co
KPMG
TNT express
Van Dijk Educatie
Suit supply