Valet parking

Op zoek naar de perfecte parkeeroplossing op maat?
Onze chauffeurs helpen u voordelig door heel Nederland.

Ervaren maatwerk

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Door heel Nederland

Specialist in Valet Parking

Op het gebied van Valet parking is Cratos Mobility uitgegroeid tot één van de meest servicegerichte en ervaren leveranciers van Nederland.  Middels onze professionele chauffeursdiensten weten wij u altijd een vakkundige parkeeroplossing op maat te leveren. Service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Cratos Mobility levert valet parkings voor evenementenbureaus, restaurants en multinationals. De grootte hiervan loopt van 5 tot 500 auto’s, deze valet parkings leveren wij door het gehele land. Aangezien de hoeveelheid auto’s en de locatie altijd anders is, is een valet parking maatwerk en nemen wij ruim de tijd u alles uit handen te nemen. Naar aanleiding van een goed gesprek waarin wij uw wensen en behoeften bespreken, wordt het gehele vervoersplan graag van uw over genomen.

Hoe gaat een valet parking in zijn werk?

De gastheer en representatieve chauffeurs ontvangen uw gasten, nemen de auto’s aan en parkeren deze vervolgens op een geschikte, veilige locatie. Hier zal een sleutelbeheerder aanwezig zijn om alles volgens plan te laten verlopen. Na afloop zorgt de chauffeur dat de auto op tijd weer klaar staat en wenst uw gasten een wel thuis. 

Cratos werkt uitsluitend met nette en representatieve chauffeurs met kennis van doen, iedere chauffeur is dan ook aan een uitgebreide training onderworpen. Tijdens deze training worden zij opgeleid tot verantwoordelijke valet parking chauffeurs. Ze zijn allen goed ingelicht over de aard van het evenement en het verloop van de avond.

valet parking

Ervaren samenwerkingspartner voor parkeeroplossingen

Cratos heeft veel ervaring met het leveren van valet parkings tijdens grote evenementen, tevens werken wij samen met meerdere musea in Nederland. Deze schakelen onze valet-parking in tijdens hun belangrijkste evenementen. Veelal gebruiken onze klanten een combinatie van onze diensten. Tijdens het evenement wordt er gebruik gemaakt van de parkeerbegeleiding en na afloop van het evenement worden de gasten veilig naar huis gereden door onze studentenchauffeurs

Door onze langdurige relaties met parkeergarages door heel Nederland kunnen wij u in de meeste gevallen een korting op de parkeerkaarten aanbieden. Ook Steeds meer restaurants benaderen Cratos voor een valet parking op regelmatige basis. Inmiddels maken diverse restaurants in Nederland gebruik van onze valet parkings op maat.

Een prijsindicatie op maat? Vraag uw offerte aan

Offerte of meer informatie?

Heeft u nog vragen? In dat geval kunt u het beste telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers, zij kunnen u goed adviseren over de logistieke begeleiding rondom uw evenement. Hierdoor kunnen wij u een service garanderen die precies aan uw wensen voldoet. Cratos Mobility is 7 dagen per week, zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar. Onze medewerkers geven u graag informatie over onze chauffeursdiensten.
U kunt ook altijd een offerte aanvraag via de website versturen.