BOB chauffeur

Laat u veilig en snel naar huis brengen in uw eigen auto!
Maak voordelig kennis met een getrainde studenten chauffeur.

Veilig en snel

24/7 Bereikbaar

Aanvullend verzekerd

Door heel Nederland

Veilig en voordelig naar huis in uw eigen auto

Heeft u een feest of receptie en wilt ook graag wat alcoholisch drinken? Huur dan voordelig een studenten chauffeur in! U kunt onze BOB chauffeurs inzetten voor een enkele rit terug naar huis of als chauffeur voor de gehele avond. Cratos Mobility verzorgt voor vele grote bedrijven de thuisbrengservice met BOB-chauffeurs na diners voor grotere groepen of personeelsfeesten. U biedt uw werknemers een extra service en ontloopt hiermee het risico dat u, of uw personeel, niet meer door een alcoholcontrole zal komen. Een BOB-chauffeur zorgt er voor dat u altijd veilig en snel thuiskomt!

Hoe werkt de inzet van een BOB chauffeur?

Wanneer u tenminste 24 uur voor aanvang van de rit uw aanvraag bij ons doet, garandeert Cratos Mobility altijd een geschikte chauffeur. Vervolgens kunt u op de dag zelf in uw eigen auto naar het diner of de receptie rijden. Wij zorgen er voor dat er op het afgesproken tijdstip een chauffer op locatie voor u klaar staat. Deze BOB chauffeur brengt u veilig in uw eigen auto terug naar thuis. Indien u met meerdere personen bent, kan de chauffeur onderweg op de route stoppen.
De inzet van een BOB-chauffeur is veelal goedkoper dan een taxi. U hoeft geen gebruik te maken van het OV en volgende ochtend staat uw eigen auto gewoon weer voor de deur.

 

bob chauffeur

Wat kost een thuisbrengchauffeur?

Voor ritten die overdag plaatsvinden wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. In het weekend en vanaf 22:00 uur geldt er een minimale afname van 4 uur per chauffeur. 

Aangezien wij voor dergelijke ritten werken met studentchauffeurs, zal er doordeweeks geen reiskosten in rekening worden gebracht indien het OV nog rijdt.

EENVOUDIG RESERVEREN
Boek nu eenvoudig een chauffeur via het online reserveringsformulier of stuur een mail met uw aanvraag. Wij reageren zo snel mogelijk. Mocht het op korte termijn nodig zijn, dan kunt u het beste even telefonisch contact opnemen.

Een prijsindicatie op maat? Vraag hier uw offerte aan