Directiechauffeur

Op zoek naar een gediplomeerd chauffeur?
Reserveer uw directiechauffeur voordelig door heel Nederland.

Gediplomeerd
24/7 Bereikbaar
Altijd verzekerd
Altijd een chauffeur

Wat heeft een directiechauffeur u te bieden?

Een directiechauffeur van Cratos Mobility is een opgeleide chauffeur die beschikt over de benodigde chauffeursdiploma’s om uw veiligheid te waarborgen en in noodsituaties veilig en professioneel op te kunnen treden. De minimale eisen zijn een CCV-D1 of DEKRA certificaat, tevens moet de chauffeur over een EHBO-diploma beschikken.
Een directiechauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten altijd uiterst comfortabel verlopen en u op tijd arriveert bij belangrijke afspraken. Gedurende de rit met onze chauffeur, heeft u de tijd om uw afspraak voor te bereiden of andere werkzaamheden te verrichten. Met een directie chauffeur kunt u achterin ontspannen werken, uw rijtijd wordt werktijd.

directiechauffeur

Wij helpen u direct bij elke aanvraag

Een directiechauffeur is zowel zakelijk als prive inzetbaar voor enkele – en retourritten als prive chauffeurauto met chauffeur, blessurechauffeur of eventueel een autotransport voor langere afstanden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht indien u zeer voordelig een getrainde studentchauffeur wenst in te zetten.

 Indien u gebruik wenst te maken van een chauffeur kunt u deze eenvoudig en snel aanvragen via het reserveringsformulier, evenals het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Wanneer u meer informatie wilt over de inzet van onze chauffeurs kunt ook altijd even mailen of bellen met ons kantoor.
Cratos Mobility is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Geïnteresseerd in een chauffeursdienst van Cratos? Reserveer dan nu direct

Waarom een directiechauffeur van Cratos Mobility?

  • De chauffeur staat 24-uur per dag voor u klaar en is uiterst flexibel. Onregelmatige werktijden zijn geen enkel probleem.
  • Directiechauffeurs van Cratos beschikken over uitstekende beschavingsvormen en hebben een geheimhoudingsplicht.
  • Service en veiligheid staan altijd centraal.
  • De chauffeur is een representatieve persoonlijkheid en standaard gekleed in kostuum.
  • In de wachttijd is de chauffeur inzetbaar om belangrijke documenten weg te brengen of andere ondersteunende taken voor u te verrichten.
  • Daarnaast zorgt hij ervoor dat de auto in de wachttijd gewassen wordt zodat u weer representatief voor de dag komt.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, en een uitstekende kennis van het Nederlandse wegennet.
Cratos

Werving & selectie van directiechauffeurs

Aan de hand van uw specifieke wensen stellen wij een geschikte chauffeur voor uit uw eigen regio. Indien gewenst een chauffeur welke ook als persoonsbeveiliger kan fungeren. Deze chauffeur kan in uw eigen auto rijden of in één van onze representatieve auto’s naar keuze.

 U kunt een Cratos directiechauffeur op afroep reserveren op elk gewents moment, veel organisaties kiezen er echter voor een chauffeur voor langere tijd bij ons in te huren. In dat geval detacheren wij de chauffeur aan uw organisatie. Indien u te spreken bent over de kwaliteiten, bestaat de mogelijkheid de chauffeur van onze organisatie over te nemen.

Wij rijden o.a. voor:

Kempen & Co
KPMG
TNT express
Van Dijk Educatie
Suit supply