Shuttleservice evenementen en bedrijven

Shuttleservice evenementen en bedrijven
Shuttleservice evenementen
Cratos heeft veel ervaring met het leveren van shuttleservices tijdens (grote) evenementen. Als uw gasten op locatie vervoerd moeten worden, kunt u gebruik maken van onze shuttleservice. In de praktijk betreft dit vaak het vervoer van uw gasten van een verder gelegen parkeerterrein naar de entree van uw evenement. Aan het einde van het evenement gebruiken uw gasten onze shuttleservice om weer terug naar de parkeerplaats gereden te worden zodat zij hun weg naar huis kunnen vervolgen.

Veelal wordt er tijdens evenementen gebruik gemaakt van een combinatie van onze diensten. Men kiest dan voor een Cratos valetparking een shuttleservice en een thuisbrengservice.
Op locatie worden de auto’s aangenomen van uw gasten en veilig geparkeerd. vervolgens worden uw gasten via onze shuttleservice naar de juiste bestemming gereden en na afloop van het evenement worden uw gasten naar huis gereden door onze thuisbrengservice. Zo bent u verzekerd van een perfect (logistiek) verloop van uw evenement en een veilig thuiskomen van uw gasten.

Shuttleservice bedrijven
Heeft uw organisatie onvoldoende parkeergelegenheid en maken uw medewerkers gebruik van een parkeerplaats op afstand? Cratos kan middels de bedrijven Shuttleservice voorzien in het vervoer van uw medewerkers. Desgewenst kan Cratos uw organisatie van een bus voorzien. Door onze jarenlange ervaring maken wij voor u een inschatting hoeveel pendelbussen u nodig heeft en zullen wij voor u een rijschema + medewerkerscommunicatie opstellen.

Shuttleservice – voertuigen
U kunt bij een shuttleservice verschillende soorten voertuigen huren afhankelijk van het soort evenement kan Cratos adviseren in het type voertuig.
Onze voertuigen verschillen van 9 persoonsbussen tot luxe sedans.

Onze medewerkers staan u graag te woord om te adviseren over hoeveel en welk type voertuigen het meest geschikt is voor uw shuttleservice.