Koeriersdiensten

Bent u op zoek naar koeriers?

Dan bent u bij Cratos Mobility aan het juiste adres. Aangezien wij het belang kennen van op tijd leveren en de waarde van de goederen, selecteren wij alleen de beste en betrouwbaarste transportchauffeurs voor u. Cratos Mobility heeft een groot bestand aan transportchauffeurs, deze kunnen wij aan uw organisatie uitlenen voor korte of lange termijn. Tevens kunnen wij voor u de werving & selectieprocedure verzorgen.

Onze mensen hebben een hart voor transport en bezitten een juiste instelling als het gaat om veiligheid en punctualiteit. Door onze jarenlange ervaring in de chauffeursbranche kunnen wij snel koeriers leveren die bij uw organisatie passen.

Transportchauffeurs die werkzaam zijn voor Cratos Mobility zijn experts in het vervoeren van goederen in Nederland.
De transportchauffeurs worden uitvoerig getest voordat zij in dienst treden bij Cratos Mobility. Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en rekenen daarom zelf de snelste en effici├źntste weg naar de bestemming uit.

Hoe krijg ik meer informatie over Cratos Koeriersdiensten?

Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos Koeriersdiensten of meer informatie over de onze dienstverlening wilt hebben kunt u bellen met ons kantoor, bereikbaar via 020-4897272. Onze medewerkers staan u graag te woord.