Vakantie service

Vakantie betekent ontspanning. Wij begrijpen dat u zoveel mogelijk wilt kunnen genieten van uw vrije tijd. Mede uit eigen ervaringen is het niet prettig om een auto te moeten huren of alsmaar weer gebruik te maken van de taxi. Met onze Cratos vakantie service bent u verzekerd van het beste vervoer op uw vakantiebestemming, uw eigen vertrouwde auto.
Met deze service vliegt u zelf comfortabel naar uw vakantiebestemming, terwijl uw voertuig door één van onze goed opgeleide chauffeurs veilig en snel naar de desbetreffende locatie wordt gereden. Uw auto wordt bij u thuis opgehaald en vervolgens naar uw vakantiebestemming gebracht. U kunt ervoor kiezen uw bagage mee te laten nemen door onze chauffeur zodat u zelf alleen met uw handbagage hoeft te reizen. Deze service geldt voor heel Europa.
Mocht u een luxe auto willen huren in het buitenland bent u vaak een aanzienlijk bedrag per week kwijt. Wij bieden het gemak van uw eigen auto en een zeer scherp tarief.

U kunt hieronder kijken naar een indicatie van het aantal uren dat in rekening zal worden gebracht voor een enkele of retourrit. Zo heeft u inzichtelijker of dit ook voor u een aantrekkelijk aanbod is. Een leuke bijkomstigheid is dat onze chauffeur extra spullen mee kan nemen in uw auto. Zo heeft u bijvoorbeeld zelfs in Frankrijk uw eigen golfclubs bij de hand.

Offerte aanvragen vakantie service:

Met het invullen van van het formulier bij deze link kunt u een offerte aanvragen over deze Service, deze offerte is geheel vrijblijvend en voor u op maat gemaakt.

Rekenvoorbeeld Vakantiechauffeurs service naar Nice:

 • Stap 1
  Onze chauffeur haalt bij u thuis uw auto op en rijdt naar Nice
  14 uur chauffeurwerkzaamheden
 • Stap 2
  Chauffeur vliegt terug naar Nederland
  4 uur reiskosten

Dit kan het einde van de service betekenen. In dat geval dient u zelf met de auto terug naar Nederland te rijden.
De chauffeur kan echter ook worden ingezet voor de terugreis, bijvoorbeeld 3 weken later;

 • Stap 3
  Chauffeur vliegt terug 4 uur
  4 uur reiskosten
 • Stap 4
  Onze chauffeur haalt bij uw vakantieadres op en rijdt naar Nederland
  14 uur chauffeurwerkzaamheden

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vakantie service offerte en/of reservering. Neem dan contact op met 020-4897272 of doe een aanvraag via de website.
Onze medewerkers voorzien u graag van informatie.