Parkeerbegeleiders

Op zoek naar goedkope parkeerbegeleiding?
Reserveer nu eenvoudig en voordelig bij Cratos Mobility

Introductietarief
24/7 Bereikbaar
Aanvullend verzekerd
Landelijke dekking

Voordelige parkeerbegeleiding door heel Nederland

Heeft u een groot evenement, waar veel auto’s op afkomen? Cratos Mobility heeft de juiste parkeerbegeleiders in dienst om deze toestroom in goede banen te leiden en uw gasten hartelijk te ontvangen. Cratos beschikt over een uitgebreide poule van parkeerbegeleiders verdeeld over de grote steden van Nederland. Door deze landelijke dekking lukt het altijd geschikte parkeerbegeleiding uit uw regio in te zetten. Dit zorgt er onder andere voor dat wij u altijd een goedkoop aanbod kunnen doen op elke gewenste locatie in Nederland.

Hoe gaan parkeerbegeleiders van Cratos te werk?

Cratos Mobility heeft veel ervaring met het in goede banen leiden van zo’n grote toestroom van gasten. Onze parkeerbegeleiders zijn intern opgeleid, representatief en heten uw gasten van harte welkom.
Bij een grote toestroom van gasten is het zaak dat men snel en vooral efficiënt parkeert, hiervoor is parkeerbegeleiding nodig. De begeleiders wijzen uw gasten aan waar de auto’s geparkeerd kunnen worden en wijzen uw gasten de entree.  Na afloop van het evenement worden uw gasten begeleid naar hun auto’s en wensen onze begeleiders uw gasten een wel thuis. De begeleiders zijn niet gecertificeerd daarom kunt u ze inhuren tegen een zeer scherp tarief.

 

Kleding, materialen en overige uitrusting

De parkeerbegeleiders dragen standaard een opvallend hesje of opvallende kleding,  zodat ze voor uw publiek goed zichtbaar zijn. Indien er verder kledingvoorschriften zijn kunt u dit natuurlijk aan ons doorgeven.
Een parkeerbegeleider is tevens uitgerust met een zaklamp, zodat parkeerbegeleiding in de avonduren geen probleem is. Het is tevens mogelijk om via Cratos afzetlint, pionnen en ander materiaal te verzorgen. Dit kan kan de parkeerbegeleiding ondersteunen om het verkeer in goede banen te leiden.

 

Een prijsindicatie op maat? Vraag hier uw offerte aan