Directiechauffeur

Gecertificeerde directiechauffeur

Een Cratos directiechauffeur is een opgeleide chauffeur die over de benodigde chauffeursdiploma’s (minimaal CCV-D1) beschikt om uw veiligheid te waarborgen. U reserveert al een directiechauffeur vanaf € 29,95 per uur *

U heeft een belangrijke afspraak waar u op tijd wilt arriveren. Tijdens een rit met één van onze chauffeurs, heeft u tijd om uw afspraak voor te bereiden. Met een Cratos chauffeur kunt u achterin ontspannen werken, alsof u in uw eigen kantoor zit. De chauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten altijd uiterst comfortabel verlopen. Aan de hand van uw specifieke wensen zoeken wij een passende chauffeur, indien gewenst is het mogelijk om een chauffeur in te schakelen welke ook als persoonsbeveiliger kan fungeren. Indien u via Cratos een directiechauffeur inschakelt, betekent dit in de praktijk dat u voor een langere tijd door dezelfde chauffeur gereden wordt. Deze chauffeur rijdt in uw eigen auto of in een representatieve auto van Cratos. De directie chauffeur staat 24-uur per dag voor u klaar en brengt u op tijd in alle veiligheid naar uw afspraken. De chauffeur is een representatieve persoonlijkheid, u kunt hem daarom ook inzetten voor het ophalen of weg brengen van uw (buitenlandse) gasten van en naar luchthavens of overige bestemmingen.

De chauffeur is in zijn wachttijd in te zetten om belangrijke documenten weg te brengen of andere ondersteunende taken voor u te verrichten. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de auto in de wachttijd gewassen wordt zodat u weer representatief voor de dag komt.
Een Cratos directie chauffeur beschikt over uitstekende beschavingsvormen en heeft een geheimhoudingsplicht. Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos chauffeur of meer informatie over de inzet van een chauffeur wilt hebben kunt u natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen.

Afroep/Detachering/Werving & Selectie Directiechauffeurs

U kunt een Cratos directiechauffeur op afroep bestellen maar vele organisaties kiezen ervoor een chauffeur voor langere tijd bij Cratos in te huren.
Wij zullen de chauffeur dan aan uw organisatie detacheren. Indien u te spreken bent over de kwaliteiten van deze chauffeur bestaat de mogelijkheid de chauffeur van onze organisatie over te nemen. Tevens kunnen wij middels onze werving&selectie tak op zoek gaan naar de juiste chauffeur(s) voor u of uw organisatie.