Privechauffeur

Privechauffeurs van Cratos

Privechauffeurs nodig? Cratos heeft een poule van meer dan 750 actieve privechauffeurs, verdeeld over de grote – en kleine steden in Nederland. Met deze landelijke dekking hebben wij de mogelijkheid een chauffeur te selecteren bij u uit de buurt. Hierdoor blijven de kosten bijzonder laag en worden problemen als vertragingen met het openbaar vervoer zoveel mogelijk vermeden.

Waarom privechauffeurs inzetten?

Onderstaand de belangrijkste voordelen voor de inzet van een chauffeur van Cratos:

 1. Indien u zich laat rijden door een studentchauffeur kunt u allereerst zelf ongestoord doorwerken. Dit is voor u kostenbesparend,
 2. U geen last of irritaties van files. Onze studentchauffeurs kennen de snelste routes en u komt ontspannen op uw bestemming aan,
 3. Onze chauffeur zet u af voor de deur van uw afspraak, waardoor u ook geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplek,
 4. Onze chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op, en rijdt u desgewenst naar uw volgende bestemming,
 5. De studentchauffeurs zijn in het bezit van een studenten OV-jaarkaart en kunnen zodoende gratis reizen binnen Nederland. Het enige wat u – naast het tarief –  betaalt is dus de reistijd van de studentchauffeur.
 6. Een chauffeur van Cratos is naast het zijn van een chauffeur, ook een welkome helpende hand. U kunt de chauffeur een boodschap laten doen, belangrijke documenten laten bezorgen of uw auto laten wassen.

Wat kost een prive chauffeur? En wat zijn de mogelijkheden?

Bij Cratos kunt u kiezen uit een chauffeur van het volgende niveau:

 • Studentchauffeur (min. 2 jaar in het bezit van een rijbewijs), vanaf  € 17,50 per uur,
 • Directiechauffeur (gediplomeerd chauffeur, min. CCV-D1), vanaf €29,95 per uur,
 • Auto met chauffeur (keuze uit groot aantal degelijke en luxe auto’s), prijsindicatie op aanvraag.

Prive chauffeur van Cratos; Representatief en ervaren.

Alle studentchauffeurs van Cratos Chauffeursdiensten studeren aan Hogescholen of Universiteiten. Een student chauffeur van Cratos heeft een strenge selectie doorstaan waarbij zijn sociale intelligentie en mondelinge vaardigheid op de proef zijn gesteld. Vervolgens is de studentchauffeur getest op zijn rijvaardigheid door middel van rijproeven met een rij-instructeur. Daarnaast hebben alle Cratos studentenchauffeurs kennis van het Nederlandse wegennet en worden door Cratos geïnstrueerd hoe zij zich als een goed studentchauffeur dienen te gedragen. Onze studentchauffeurs rijden managers van beursgenoteerde ondernemingen tot medewerkers van overheidsinstellingen en particulieren.

Waarvoor wordt een privechauffeur allemaal ingezet?

Een prive chauffeur hoeft niet altijd zakelijk ingezet te worden maar kan juist ook voor particulieren een uitkomst zijn:

 • BOB-chauffeur; Laat u veilig naar huis brengen door een chauffeur die in uw auto rijdt.
 • Blessurechauffeur; Toch mobiel blijven wanneer u zelf niet in staat bent om auto te rijden.
 • Luchthavenchauffeur; Laat u snel en voordelig naar het vliegveld brengen en bespaar enorm veel parkeerkosten.
 • Vakantie service; Uw auto mee op vakantie, maar vindt u de afstand te groot? Een chauffeur brengt de auto naar uw bestemming.

Contact

Indien u graag een prijsindicatie ontvangt of resevering plaats voor een chauffeur via Cratos, kunt u dit per mail of boventaand formulier aanvragen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk ons kantoor te bellen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een reservering maken? Onze medewerkers staan u graag te woord via 020-4897272

*Cratos Mobility hanteert verschillende tarieven naar gelang uw afname van het aantal uren per maand.