Studentchauffeur

Studentenchauffeurs van Cratos

Cratos heeft een poule van maar liefst 500 studentchauffeurs, verdeeld over de grote steden van Nederland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en selecteren wij voor u altijd een chauffeur uit de buurt. Dit is voor u het meest voordelig.

Cratos levert drie soorten studentenchauffeurs:

  • Studentchauffeur Basic (min. 2 jaar in het bezit van een rijbewijs), standaard tarief  € 22,00 p/u.*
  • Studentchauffeur Advanced (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep) standaard tarief + € 2,50 p/u.
  • Directiechauffeur Junior (getraind en gecertificeerd door de Verkeersveiligheidsgroep + min. 22 jaar oud + min. 1000 uur werkervaring) standaard tarief + € 7,50 p/u.

Studentchauffeur Advanced

(Standaard tarief + € 2,50 per uur)
Alle studentenchauffeurs van Cratos hebben een interne rijopleiding genoten. Maar daarnaast leveren wij ook Studentchauffeurs Advanced. Deze soort studentenchauffeurs zijn getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland. Door deze training hebben zij meer kennis en rijervaring dan de reguliere studentchauffeurs. Tevens hebben zij geleerd brandstofbesparend te rijden.Voor de kritische cliëntèle van Cratos, die om wat voor reden dan ook liever met een studentchauffeur onderweg zijn dan met een directiechauffeur, is een chauffeur Advanced daarom een perfecte uitkomst. Deze zijn zeer ervaren en representatief.

De Studentchauffeur Advanced heeft dusdanig veel ervaring dat hij zich zeer snel aan kan passen aan uw specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld een vlottere rijstijl.

Directiechauffeur Junior

(Standaard tarief + € 7,50 per uur)

Deze Directiechauffeur Junior heeft dezelfde rijtraining genoten als de Studentchauffeur Advanced maar is daarnaast minimaal 22 jaar oud en heeft tevens minstens 1000 uur werkervaring als chauffeur. Tijdens al deze werkuren hebben deze studentchauffeurs in alle mogelijke soorten auto’s gereden en met elk type cliënt gewerkt. Van CEO’s tot aan BN-ers en V.I.P.S. Deze Studentchauffeurs passen zich naadloos aan elke (weers)situatie.  Als u onderweg gaat met een Directiechauffeur Junior is dit een garantie op een een full-service dag, zonder zorgen!

De Directiechauffeur Junior heeft dusdanig veel ervaring en interne trainingen gevolgd dat hij niets onderdoet voor een professionele directiechauffeur. Doordat hij geen dure opleiding heeft gevolgd kunnen wij deze aanbieden tegen een scherp tarief.

Waarom een studentchauffeur?

  • Indien u zich laat rijden door een studentchauffeur kunt u allereerst zelf ongestoord doorwerken. Dit is voor u kostenbesparend.
  • Ten tweede heeft u geen last of irritaties van files. Onze studentchauffeurs kennen de snelste routes en u komt ontspannen op uw bestemming aan.
  • Ten derde zet onze chauffeur u af voor de deur van uw afspraak, waardoor u ook geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplek.
  • Ten vierde haalt onze chauffeur u op de afgesproken tijd op en rijdt u desgewenst naar uw volgende bestemming.
  • Ten slotte zijn al onze studentchauffeurs in het bezit van een studenten OV-jaarkaart en kan zodoende gratis reizen binnen Nederland. Het enige wat u – naast het tarief –  betaalt is dus de reistijd van de studentchauffeur.

Een Cratos chauffeur; representatief en ervaren

Studentchauffeurs van Cratos Chauffeursdiensten studeren aan Hogescholen en Universiteiten. Een student chauffeur van Cratos heeft een strenge selectie doorstaan waarbij zijn sociale intelligentie en mondelinge vaardigheid op de proef zijn gesteld. Vervolgens is de student chauffeur getest op zijn rijvaardigheid door middel van rijproeven met een rij-instructeur. Daarnaast hebben alle Cratos studentenchauffeurs kennis van het Nederlandse wegennet en worden door Cratos geïnstrueerd hoe zij zich als een goed chauffeur dienen te gedragen. Onze studentchauffeurs rijden managers van beursgenoteerde ondernemingen tot medewerkers van overheidsinstellingen en particulieren.

U hoeft de student chauffeur niet altijd zakelijk in te zetten. U kunt de studentchauffeur ook inzetten als BOB-chauffeur na een feest of receptie. Een student chauffeur zorgt ervoor dat u veilig thuiskomt. Daarnaast ontloopt u hierdoor het risico dat u wordt aangehouden tijdens een alcoholcontrole.

Tevens worden onze studentchauffeurs ingezet als blessurechauffeur. Zo blijft u toch mobiel zolang u lichamelijk niet in staat bent om zelf te kunnen autorijden.

De Cratos student chauffeur als helpende hand

Voor veel van onze klanten zijn onze studentchauffeurs – naast het zijn van een chauffeur – tevens een welkome helpende hand. Onze klanten kunnen de student tijdens een afspraak bijvoorbeeld inzetten om de auto te laten wassen. U kunt de chauffeur ook een boodschap laten doen of belangrijke documenten laten bezorgen. Kortom; een student chauffeur kan klussen verrichten waar u zelf even niet aan toekomt.

U kunt de studentenchauffeurs ook inzetten voor het ophalen of wegbrengen van uw (buitenlandse) gasten van of naar luchthavens of overige bestemmingen. Een Cratos studentenchauffeur beschikt over goede beschavingsvormen en heeft daarnaast een geheimhoudingsplicht.

Contact

Indien u gebruik wenst te maken van een Cratos studentchauffeur kunt u deze per email reserveren, maar u kunt natuurlijk ook altijd ons kantoor bellen om een privechauffeur te reserveren.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een reservering maken? Onze medewerkers staan u graag te woord via 020-4897272

*Cratos Mobility hanteert verschillende tarieven naar gelang uw afname van het aantal uren per maand.